N

Geen tegels, kit en voegen

 
N

Eenvoudig montagesysteem

 
N

Luxe uitstraling, mooi uiterlijk

 
N

Uitgebreide technische mogelijkheden

 

EEN STRAKKE, SNELLE EN SCHONE OPLOSSING

Een duurzame, goedkope, mooie én zeer snelle oplossing voor de renovatie van keuken, badkamer en toilet.
Minimale overlast voor de bewoners en een kwalitatief hoogstaand product voor de eigenaar.
De oplossing waar de gebouwbeheerder al jaren op zat te wachten. Uitontwikkeld, bewezen, beschikbaar – zowel seriematig als enkelstuks.
We stellen u voor:
de Badmeester, de Keukenprins en de Toiletjuffrouw.

De Badmeester is de badkamer van morgen. Of eigenlijk van overmorgen; in de meeste gevallen is hij binnen twee dagen klaar. Maar ook figuurlijk is het de badkamer van overmorgen. Het is een state of the art badkamer, waar meerdere bewoners nog lang plezier van kunnen hebben. Een Badmeester heeft zo zijn regels. Mensen kunnen bijvoorbeeld niet een schroef in de wand draaien om de spiegel op te hangen.
De Badmeester brengt dan ook een pakket met accessoires mee. Hoe dan ook straalt het meesterschap van de Badmeester af. In materiaal, aanpak, gebruikersgemak en afwerking.
De Keukenprins maakt de master-chef in je wakker. Bewoners zijn enthousiast over de kleuren en uitstraling, die zorgen voor een beleving van een luxe keuken. Zij geven de Keukenprins een 9, ook al omdat de glaspanelen geen voegen hebben en eenvoudig schoon te houden zij n. De voordelen voor de eigenaar: hufterproof materiaal (veiligheidsglas), stijlvolle, effi ciënte renovatie met oog voor vormgeving, gecombineerd met hygiëne, lage onderhoudskosten en duurzaamheid.

Een toilet springt vaak alleen in het oog als er iets mis mee is. Maar waarom zou het niet mogen opvallen door zijn stijl en frisse uitstraling? Met de Toiletjuffrouw krijgt een toilet in zeer korte tijd een volledige make-over. Met als grootste meerwaarde de hoge mate van hygiëne en duurzaamheid. En voor het handdoekje, zeepbakje en andere benodigdheden brengt de Toiletjuffrouw haar eigen aanbrengmaterialen mee.

N

Lage onderhoudskosten (TCO)

 
N

Hufterproof veiligheidsglas

 
N

Zéér beperkte overlast

 
N

Seriematig en enkelstuks

 

WIL JIJ ELKE DAG VAKWERK LEVEREN,
IN JE EIGEN VERTROUWDE REGIO?

Wij, de BKT-experts van De Variabele, zoeken een collega die samen met ons bewoners blij gaat maken met onze nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Mooi om te monteren, geen gekruip en geen troep.
Schoon en snel werk met een gaaf resultaat. DOE JE MEE?

We bieden je bij De Variabele een prima salaris in een stabiel en compact bedrijf met korte lijnen. Je kunt rekenen op leuk en duidelijk werk, het hele jaar door. En dat ook nog eens lekker in je eigen regio.
Als BKT-expert specialiseer je je in de montage van drie topproducten:
de Badmeester, de Keukenprins en de Toiletjuffrouw.

ZIN OM JE GRENZEN TE VERLEGGEN EN MET EEN PRACHTIG PRODUCT MENSEN BLIJ TE MAKEN?

Wij, de BKT-experts van De Variabele, zoeken een collega die samen met ons bewoners gaat verrassen met ons nieuwe concept voor badkamers, keukens en toiletten. Mooi om te monteren, geen gekruip en geen troep. Schoon en snel werk met een prachtig resultaat. DOE JE MEE?

We bieden je bij De Variabele een prima salaris in een compact bedrijf met korte lijnen. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Ben jij een vakman of -vrouw en kijk jegraag verder dan je neus lang is? Bij ons zijn er genoeg kansen om je verder te ontwikkelen, in alle mogelijke onderhoudsdisciplines.